Logitech Wireless Combo MK270 toetsenbord Inclusief muis USB QWERTZ Duits Zwart

Merk: Logitech
€23,95
Op voorraad (4 Producten)
Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 5099206039179
Informatie
De draadloze Logitech Advanced 2.4GHz-verbinding combineert de betrouwbaarheid van een draad met draadloos gemak tot een afstand van max. 10 m, vrijwel zonder vertraging en uitval en zelfs in de drukste draadloze omgevingen.* De Logitech®-ontvanger is zo klein dat je er geen omkijken meer naar heeft, zodra deze is aangesloten. De muis bevat bovendien een ingebouwd opbergvakje, zodat je jouw muis overal mee naartoe kunt nemen waar je met jouw computer werkt. Dankzij een batterijlevensduur van 36 maanden voor het toetsenbord en 12 maanden voor de muis, de automatische slaapstand en de aan/uit-schakelaar, maak jij je jarenlang geen zorgen over het vervangen van batterijen.**

* Het draadloze bereik kan variëren, afhankelijk van omgevings- en computeromstandigheden.

** Levensduur van de batterijen in het toetsenbord is berekend op basis van twee miljoen toetsaanslagen per jaar in een kantooromgeving. Gebruikerservaring kan variëren. Levensduur van de batterijen in de muis kan variëren, afhankelijk van gebruiks- en computeromstandigheden.

Let op: Dit product heeft een Qwertz toetsenbord. Een Qwertz toetsenbord heeft een andere indeling dan het standaard Qwerty toetsenbord. Het grote verschil met een Qwerty toetsenbord is de omwisseling van de Z- en Y-toets. Een toetsenbord met een Qwertz indeling wordt met name in Duitsland gebruikt.
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »